Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal
< Terug naar lijst

IC-verpleegkundige

Solliciteren

Algemeen

De afdeling bestaat uit 10 bedden. De verdeling van de verschillende patiënten categorieën IC/CC/MC gaat op een flexibele wijze.  Er is een maximale beademingscapaciteit voor 6 patiënten, ook bieden we de mogelijkheid voor NIV en optiflow. Vrijwel alle specialismen worden op onze afdeling verpleegd, inclusief baby’s en kinderen. Het team bestaat uit ca. 45 medewerkers, namelijk: IC-/CC-verpleegkundigen, IC-/CC-cursisten, 3 intensivisten, zorgassistenten, secretaresse en zorgmanager. Het is een dynamische afdeling waar je te maken hebt met diverse nationaliteiten, zowel wat betreft collega’s als patiënten en patiëntrelaties. De mix van werken als IC-verpleegkundige en het verblijf op een tropisch eiland maakt het tot een aantrekkelijke uitdaging!

Functie-inhoud

Samen met de intensivisten van dit ziekenhuis draag je zorg voor de opvang en behandeling van instabiele patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Op de IC/CC/MC-afdeling wordt hoogstaand kwalitatieve zorg verleend. De IC/CC-verpleegkundigen werken binnen de gegeven richtlijnen zeer zelfstandig, wat betekent dat je zorgprocessen goed moet kunnen inschatten en uitvoeren. Het goed kunnen inleven in patiënten en de betrokken familie en het hebben van een integere houding zijn voor jou vanzelfsprekend.

Je verricht samen met de collega’s alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden op de IC/CC/MC-afdeling. Alle IC/CC-verpleegkundigen zijn uiteraard inzetbaar voor alle diensten. Als IC/CC-verpleegkundige verricht je tevens taken als observatie, bewaking en verpleging van de patiënten. Je levert een actieve bijdrage aan de afdeling. De IC/CC-verpleegkundigen participeren in het reanimatieteam binnen het ziekenhuis. Ook wordt er binnen de IC/CC/MC-afdeling nazorg verleend aan de post IC/CC/MC-patiënten op de verpleegafdelingen.

Als IC/CC-verpleegkundige werk je toegewijd in gemoedelijke sfeer zeer nauw samen met de medisch specialisten en andere betrokken disciplines. Jouw input in de hoogwaardige zorg van dit ziekenhuis wordt zeer op prijs gesteld. Het team is zelf in staat om elkaar goed te ondersteunen en zelfs te versterken door de korte lijnen en de laagdrempelige benadering. Juist als de druk hoog is komt de mentaliteit van weten aan te pakken nóg meer naar boven.

Functie-eisen

Het hebben van een afgeronde hbo-v of verpleegkundige opleiding aangevuld met de specialisatie IC/CC maakt jou geschikt voor deze functie. Ervaring als gediplomeerd IC/CC-verpleegkundige is een pre. Uiteraard heb je een geldige big-registratie. Je beschikt over een klant- en patiëntgerichte houding.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandigheid
  • Samenwerken
  • Stresstolerantie
  • Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Kwaliteits- en servicegerichtheid
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Inschaling geschied volgens FWG 3.0.

Informatie en Sollicitatie

Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar bij de heer G. Paskel, Zorgmanager ICU, tel. (+297) 5274000, tst 4367 

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Tijdelijk
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Locatie:
Aruba
Contactpersonen:
Recruitment Center
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven