Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal
< Terug naar lijst

Kinderarts/Neonatoloog

Solliciteren

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal is  op zoek naar een enthousiaste collega Kinderarts en/of Neonatoloog. De contractduur is bij voorkeur voor onbepaalde tijd.

 

De vakgroep Kindergeneeskunde bestaat thans uit 4 algemeen kinderartsen en 1 kinderarts-neonatoloog in loondienst van het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal. De werkomgeving betreft een algemeen ziekenhuis met 172 klinische  bedden en ruim 1000 werknemers. Nagenoeg alle specialismen zijn hier vertegenwoordigd. Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal is de grootste aanbieder van ziekenhuiszorg op Aruba en verzorgt de gehele populatie van 120.000 inwoners. De bevolking van Aruba is zeer divers en bestaat uit meer dan 10 nationaliteiten. De meest gesproken talen zijn Papiamento, Nederlands, Engels en Spaans. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland, die voor ziekenhuiszorg het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal bezoeken.

 

Onlangs is het ziekenhuis voor een groot deel gerenoveerd, waaronder ook de kinderafdeling. De ruim opgezette, state of the art nieuwe kinderafdeling heeft een capaciteit van 32 bedden, waaronder een high care afdeling met 8 couveuses. Poliklinisch worden gemiddeld 50 patiënten per dag gezien. Voor de statusvoering beschikt het ziekenhuis over het EPD Millenium van Cerner. Naast de 5 (relatief) jonge en ambitieuze kinderartsen, die intensief met elkaar samenwerken, wordt de vakgroep ondersteund door 1-2 waarnemend kinderartsen en 3-4 arts-assistenten. Ook zijn er doorgaans 1-2 co-assistenten uit het VUMC. De vakgroep is voornemens om in 2021 te starten met opleidingsassistenten Kindergeneeskunde uit Nederland. Ook zijn er vergaande plannen om op afzienbare tijd te starten met een mini-NICU op Aruba. De kindergeneeskunde op Aruba kenmerkt zich door een breed scala van ziektebeelden, waardoor men zich naast frequent voorkomende infectieziekten en sociale problematiek regelmatig op academisch niveau moet verdiepen in zeldzame aandoeningen en aangeboren afwijkingen.

 

Wat bieden wij?

Aruba heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat, prachtige stranden en een Caribische leefwijze. Er zijn vele mogelijkheden voor sport en recreatie, waarbij u niet gehinderd wordt door slechte weersomstandigheden. Daarnaast zijn er goede Nederlandstalige basisscholen en voortgezet onderwijs.  Het ziekenhuis biedt u de mogelijkheid om zowel op Aruba als in het buitenland geaccrediteerde nascholing te volgen op kosten van het ziekenhuis, waardoor u uw registratie als kinderarts danwel neonatoloog kunt behouden. U wordt tevens geadviseerd en ondersteund door het ziekenhuis over zaken die komen kijken bij de verhuizing, registratie en tewerkstelling op Aruba. De kosten voor werk- en verblijfsvergunning en vliegticket worden vergoed door het ziekenhuis, als ook de huisvesting en de huurauto voor de eerste 2 maanden na aankomst op Aruba.

 

Wat zoeken wij?

Een BIG en MRSC geregistreerde kinderarts met affiniteit voor alle aspecten van de kindergeneeskunde, liefst met een subspecialistisch aandachtsgebied, en de ambitie om samen met de vakgroep te investeren in verdere verbetering van de kwaliteit van de kindergeneeskundige zorg op Aruba. Daarnaast een BIG en MRSC geregistreerde neonatoloog met tevens affiniteit voor de algemene kindergeneeskunde en de ambitie om samen met onze lokale neonatoloog de beoogde mini-NICU vorm te geven. De voorkeur gaat uit naar een collega die voor onbepaalde tijd onze vakgroep wil komen versterken, een contract voor bepaalde tijd (bv 1-2 jaar) is echter bespreekbaar. We zoeken een collega die enthousiast en flexibel is, “outside the box” kan denken, het als een uitdaging ziet om in het buitenland te werken en interesse heeft in andere culturen en talen. Volledige participatie in klinische en poliklinische werkzaamheden, onderwijs en opleidingsactiviteiten van co-assistenten en A(N)IOS is gewenst. Enige ervaring met de Caribische cultuur en een goede talenkennis (tenminste Nederlands en Engels, evt. ook Spaans of Papiamento) strekt tot aanbeveling.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

 

Informatie en Sollicitatie

U kunt uw sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar bij kinderartsen Wicha Ponson-Wever en Louise Rafael-Croes telefoonnummer: (+297) 527-4420. U kunt uw vragen ook mailen naar recruitment@hoharuba.com.

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Locatie:
Aruba
Contactpersonen:
Darlene Laveist
tel.: +297 5274044
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven