Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal
< Terug naar lijst

ANIOS SEH/Poortarts

Solliciteren

ANIOS SEH/Poortarts

 

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital is het enige ziekenhuis op Aruba en beschikt over ruim 300 bedden. Als de enige SEH op Aruba vangen we alle zorgvragen op; grote trauma’s, thrombolyses, STEMI’s, maar ook een significant percentage eerstelijns problematiek. Nagenoeg alle specialismen zijn hier vertegenwoordigd en de mogelijkheden zijn vergelijkbaar met die in Nederland. De in 2017 in gebruik genomen SEH is een moderne afdeling, die beschikt over 16 bedden, waaronder 2 acute kamers en 9 gemonitorde bedden. Er werken 5 SEH-artsen, 4 ANIOS SEH/poortartsen en je werkt samen met specialistisch opgeleide SEH verpleegkundigen. Het betreft een drukke SEH afdeling met tussen de 35.000 en 40.000 patiënten per jaar.

 

Functie-inhoud

Je werkt op de afdeling Spoedeisende Hulp, en ziet alle verwezen en onverwezen patiënten. Je werkt nauw samen met medische specialisten en het verpleegkundig team van de afdeling Spoedeisende Hulp en maakt deel uit van het reanimatieteam. Daarnaast begeleid je coassistenten en HAIO’s. Je zult veel leren op het gebied van triage, coördinatie, zelfstandig werken en beslissingen nemen, waarbij uiteraard altijd supervisie beschikbaar is. Doordat alle specialismen op de SEH gezien worden, incl. oogheelkunde, gynaecologie en kindergeneeskunde zal je een brede kennis opdoen en is deze functie geschikt voor diverse vervolgstappen, of je nu SEH-arts, huisarts of een andere specialisatie wil gaan doen.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en minimaal 1 jaar ervaring in een functie waarbij je ook  op de spoedeisende hulp hebt gewerkt (bij voorkeur ANIOS SEH / Poortarts).
  • Je beschikt over certificering ATLS en bij voorkeur een andere cursus gericht op acute geneeskunde (ACLS / APLS ) of je bent bereid deze te halen als je wordt aangenomen.
  • Je bent in staat om zorgvuldig, zelfstandig en flexibel te werken in teamverband.
  • Je voelt je thuis in een multiculturele omgeving en je kunt je naast in het Nederlands ook goed uitdrukken in het Engels en bent bereid om het Papiaments  te leren (Spaans is ook een pre).

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid. Inschaling geschied volgens FWG 3.0.

 

Informatie en Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar bij dr. D. Daryanani, chirurg/oncoloog en Medisch Hoofd SEH, tel. (+297) 5274000, tst 4225. Met vragen over werken op de SEH en het leven op Aruba kun je ook contact opnemen Laura Horstink (SEH-arts knmg). 

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Wisselende diensten
Startdatum:
26-05-2021
Sluitingsdatum:
30-09-2021
Locatie:
Aruba
Contactpersonen:
Recruitment Center
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven