Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal
< Terug naar lijst

Internist-Oncoloog of Internist-Hematoloog

Solliciteren

Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal is op zoek naar een:

Internist-oncoloog of Internist-hematoloog

 

Binnen het cluster Ambulante Zorg van het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal zoeken wij per direct een Internist-oncoloog of Internist-hematoloog. Daarnaast zoeken we ook meerdere waarnemend oncologen voor verschillende periodes in 2020.

 

Wij zijn een algemeen ziekenhuis met 320 bedden, gelegen op Aruba. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal telt ruim 800 medewerkers en heeft 20 verschillende specialismen in huis. Het ziekenhuis is de grootste aanbieder van ziekenhuiszorg en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op het Dr. Horacio E. Oduber ziekenhuis.

 

Functie-inhoud

Wij zoeken een internist-oncoloog of internist-hematoloog die het vak in de volle breedte kan uitvoeren. Naast werkzaamheden op de polikliniek geeft u ook supervisie aan de ANIOS (zaalarts) over de opgenomen oncologie- en hematologie patiënten in de kliniek. Tevens participeert u in de wekelijkse oncologie besprekingen met de andere vakgroepen en de maandelijkse oncologiecommissie. Verder zal u deel uitmaken van de NIV-geaccrediteerde vakgroep Interne Geneeskunde. De diensten worden gezamenlijk gedaan met de algemene interne, zodat u ook die kennis up-to-date kan houden.

 

Wat bieden wij?

Wie op Aruba komt werken als internist-oncoloog of internist-hematoloog zal merken dat er een breed scala aan pathologie voorbij komt. We hebben een enthousiast team van specialisten die zich inzetten om kwalitatief goede oncologische zorg te leveren. Hierbij volgen wij de Nederlandse richtlijn en we hebben o.a. ook immuuntherapie en doelgerichte behandelingen tot onze beschikking. Er is een goede werksfeer en we streven voortdurend naar verbetering. Uw input hierin zal zeker gewaardeerd worden. Er is een goede samenwerking met het hospice, dat in 2018 zijn deuren heeft geopend. En binnenkort zal het radiotherapie centrum op Aruba in gebruik genomen worden. U kunt hier dus uw vak in de volle breedte uitoefenen. We bieden u ook de mogelijkheid om eerst voor een bepaalde periode als waarnemer te komen werken, alvorens u kiest voor een eventueel vast dienstverband.

Wat vragen wij?

Een BIG en RGS geregistreerd Internist met oncologie-ervaring/ aantekening. Hij of zij is flexibel en ziet het als een uitdaging om op Aruba als oncoloog te werken en is bereid de vakgroep oncologie meer gestalte te geven. U bent flexibel en hebt affiniteit met andere culturen. Het spreken van Engels is noodzakelijk en Papiamento en/of Spaans is een pre.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

 

Informatie en Sollicitatie

U kunt uw sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Meer informatie over deze functie is verkrijgbaar bij M. Ladenius, Oncoloog via m.ladenius@hoharuba.com

 

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Locatie:
Aruba
Contactpersonen:
Darlene Laveist
tel.: +297 5274044
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven