Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal
< Terug naar lijst

Ziekenhuisapotheker

Solliciteren

Wij zijn een algemeen ziekenhuis met ruim 300 bedden en ongeveer 1000 medewerkers met nagenoeg alle specialismen aan boord. Het ziekenhuis is de grootste aanbieder van (ziekenhuis)zorg en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken (onder normale omstandigheden) dagelijks 15.000 toeristen het eiland die voor ziekenhuiszorg op ons zijn aangewezen. Er worden 4 talen gesproken op Aruba: Papiamento, Engels, Spaans en Nederlands.

 

De vakgroep ziekenhuisfarmacie is een kleine, maar enthousiaste groep bestaande uit 1 poliklinische apotheker en 3 ziekenhuisapothekers. Wij maken deel uit van de Medische Staf en participeren in verschillende ziekenhuis- en landelijke commissies. De (bereikbaarheid)diensten worden verdeeld over de 3 ziekenhuisapothekers. Wij zijn klinisch zeer actief en echte generalisten, maar krijgen ook regelmatig te maken met vrij complexe casuïstiek, bv op het vlak van intensieve zorg, hematologie of infectieziekten, hetgeen ons vak extra uitdagend maakt.


Wat bieden wij?

Aruba heeft een buitengewoon aangenaam klimaat en biedt een ontspannen Caribische levensstijl met onder anderen veel mogelijkheden tot buitensport. Op het eiland is zowel Nederlandstalig basisonderwijs als voortgezet onderwijs aanwezig. Voor alle zaken die komen kijken bij het verhuizen naar een ander land wordt je geadviseerd en ondersteund door het ziekenhuis. Verschillende kosten, zoals werk- en verblijfsvergunning, alsook het ticket en verhuiskosten worden vergoed.

Het ziekenhuis biedt je de mogelijkheid om zowel op Aruba als in het buitenland geaccrediteerde nascholing te volgen op kosten van het ziekenhuis.

 

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste, allround (BIG-geregistreerde) ziekenhuisapotheker met aantoonbare en recente klinische ervaring. Een proactieve en flexibele instelling is gewenst. Je voelt je thuis in een multiculturele omgeving en je kunt je naast in het Nederlands ook goed uitdrukken in het Engels. Je realiseert je dat oplossingen op een Caribisch eiland soms op een creatieve manier gevonden moeten worden. De aandachtsgebieden zullen verdeeld worden aan de hand van een ieders interesse en expertise.

Voor het komende jaar staan de volgende (grote) projecten op de agenda: implementeren van een elektronisch voorschrijfsysteem, nieuwbouw (met o.a. een cleanroom) en het opzetten van medicatieoverdracht tussen de 1e en 2e lijn.

 

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

 

Informatie en Sollicitatie:
U kunt uw sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. U kunt uw vragen sturen naar recruitment@hoharuba.com

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Contactpersonen:
Recruitment Center
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven