Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal

De afdeling bestaat uit 10 bedden. De IC structuur is een 'open format of Intensivist-guided ICU' maar we streven zeker naar een closed format in de toekomst. De verdeling van de verschillende patiëntencategorieën IC/CC/MC gaat op een flexibele wijze.  Er is een maximale beademingscapaciteit voor 6 patiënten, ook bieden we de mogelijkheid voor NIV en HFNC. Vrijwel alle specialismen worden op onze afdeling verpleegd, inclusief baby’s en kinderen. Het team bestaat uit ca. 45 medewerkers, namelijk: IC-/CC-verpleegkundigen, IC-/CC-cursisten, 3 intensivisten, zorgassistenten, secretaresse en zorgmanager. Het is een dynamische afdeling waar je te maken hebt met diverse nationaliteiten, zowel wat betreft collega’s als patiënten en patiëntrelaties.

 

Wij zijn een algemeen ziekenhuis met ruim 300 bedden en ongeveer 1000 medewerkers met nagenoeg alle specialismen aan boord. Het ziekenhuis is de grootste aanbieder van (ziekenhuis)zorg en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken (onder normale omstandigheden) dagelijks 15.000 toeristen het eiland die voor ziekenhuiszorg op ons zijn aangewezen. Er worden 4 talen gesproken op Aruba: Papiamento, Engels, Spaans en Nederlands.

 

Functie-inhoud

U werkt als allround Intensivist binnen de vakgroep. U houdt zich naast de klinische werkzaamheden ook bezig met niet-klinische werkzaamheden zoals overleg binnen de vakgroep en het onderwijzen en begeleiden van basisartsen en verpleegkundigen. Daarnaast onderhoudt u een goede samenwerking met andere collega’s buiten de vakgroep.

 

Functie-eisen

U bent BIG geregistreerd en u heeft een RGS-registratie. U bent flexibel en ziet het als een uitdaging om op Aruba als Initensivist te werken. U heeft affiniteit met andere culturen. Het spreken en of leren van Papiamento en/of Spaans is een pre.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform het ziekenhuisbeleid.

 

Informatie en Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie en motivatie uploaden door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Je kunt je eventuele vragen mailen naar recruitment@hoharuba.com.

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Contactpersonen:
Recruitment Center
Company homepage:
http://www.arubahospital.com/
Terug naar boven